keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014

Juhannus aaton aattona olinkin ystävän äidin luona nihattulassa grillaamassa tyttöjen kanssa kun ystävä pariskunta oli siellä talo/koira vahtinaa. Jokainen toi jotain syötävää. Pallogrillin sytyttäminen osoittautui hauskaksi hommaksi :D Vähän oli sen kanssa ongelmia vaikka olisihan se pitäny tietää. Grilli oli liian kuuma kun aloitettiin grillaamaan, malttamattomia kun oltiin. Tuli hieman hiili versioita, mutta onpahan sekin puoli kunnossa :D Meillä oli makkaraa, pihviä, kasvisvartaita, maissia, salaattia ja patonkia. Kaikki oli hyviä! Varsinkin salaatti. Jälkkärinä emännän ihan itse kaupasta ostama mutakakku ja päälle hän oli läntännyt mini vaahtokarkkeja :D Noin niinkun emännän kokokkaus taidot tuntien näin parempi? Kakku oli kyllä hyvää, tosi makeaa kylläkin, että yksi pala riitti hyvin! Toin myös mansikoita jälkkäriksi. Hyviä nekin! Siinä sitten turistiin niitä näitä kunnes oli niin kylmä, että piti lähteä kotiin.

Aattona meidät äitini kanssa olikin kutsuttu isoveljeni anopin luo grillaamaan. Menimme sinne äitini kanssa iltaa viettämään. Siellä olikin koko isoveljen perhe :) Isoveljen avokki oli tehnyt itse salaatteja ja salaatinkastikkeen isoveljeni toimi grillaus vastaavana. Makkaraa, lihaa, kanaa ja maissia. Jälkiruoaksi oli ihana itse leivottu marjatäytekakku missä oli mansikkaa ja mustikkaa. Sitä olisi syönyt vaikka millä mitalla! Sen verran hyvää oli!

Herkkuja ruokapöytään :)
Kakkua!

1 kommentti:

  1. Vautsi, miten ihanan näköinen kakku. Kesä on niin kiva kun saa tuoreita mansikoita kakkuun :) Mukavan kuuloinen juhannus sinulla vaikka ilmat eivät täysillä suosineetkaan.

    VastaaPoista