sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Juhlahumua

Torstaina vietiin lapset päiväkotiin kymmeneltä ja käytiin shoppailemassa lapsille kaksi kerroksinen kenkäteline, jonka mieheni lyhensi yhteen kulmaan sopivaksi. Siihen päälle molemmille lapsille kori mihin saa laitettua pipot ja hanskat. Mieheni asensi myös naulakon sellaiselle korkeudelle, että lapset saavat itse ripustaa takkinsa naulaan. Käytiin piiitkästä aikaa hesellä syömässä. Otin kanatortillan.
Illalla mentiin taas vesijumppaan Riikan kanssa. Sitä olinkin odottanut koko viikon! Jumppa oli oikein mukava! :) Sensijaan taksi kuski joka saatiin ei ollut ollenkaan mukava! :( Kuski rupesi heti sanomaan meille, että inva taksi on erikseen olemassa ja minun olisi pitänyt pyytää inva taksi ja sanoa, että minulla on pyörätuoli. Sanoin kyllä, että sote ajo kuten kuuluukin eli silloin voi olettaa, että minulla saattaa olla jotain apuvälineitä mukana. Hän ei muuttanut mieltään vaikka sanoimme, että pääsen kyllä ylös ja itse autoon. On kuulemma niin hankalaa laittaa pyörätuoli kyytiin. Kukaan muu kuski ei ole tehnyt siitä numeroa. Tein kyseisestä henkilöstä valituksen. Taksi keskuksesta sanottiin, että kuulemma on sinnekinpäin ilkeä ja hänestä on tehty valituksia eikä oikein sovellu ammattiin. No näin on!! Siitä jäi kyllä kakkan maku suuhun. 

Perjantaina meillä olikin tyttöjen ilta :) Vanhempani haki lapset viiden jälkeen ja tytöt tuli kuuden aikaan. Meillä oli herkkuruokia tarjoolla! Alkupalaksi katkarapu cesar salaattia, tomaatti mozarella salaattia, lohta ja foccacia leipää. Pääruuaksi härkää ja perunoita ja jälkkäriksi hedelmätäytekakkua. NAM kun oli hyvää ja kyllä sai kaikki vatsansa killilleen! Sen jälkeen katsottiin leffa the place beoynd the pines. Oli hyvä leffa! Tytöt joutui kylläkin valitettavasti lähtemään kesken leffan työjuttujen takia ja lapsen hakemisen takia. Leffa kesti kyllä kauan. Olisko peräti 2,5h kestänyt.

Lauantai illalla olinkin 18 vuotis synttäreillä :D Voi niitä teinejä. No, onpa sitä itsekkin ollut joskus sellainen! Oli siellä aikuisempaakin seuraa, ettei tarvinnut hengailla pelkästään teinien kanssa. Vähän ehti olla draamaakin ennen kun hilpastiin Riikan kanssa. Kaikenkaikkiaan oli mukava ilta ja eipä sitä ole pitkään aikaan ollut tullut oltua missään iltariennoissa sattuneesra syystä. Toki olin ilman alkoholia, mutta kuitenkin.

Tänään oltiin illalla mökillä lasten kanssa grillailemassa. Siellä oli myös miehen veli tyttöystävänsä kanssa ja miehen mummu.

Alkuruoka.
Pääruoka.
Jälkiruoka.
Kenkäteline.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti