tiistai 29. lokakuuta 2013

Leipuri hiiva ja TT-kuva

Viikonloppuna tuli leivottua cupcake:a kun oli vähän tekemisen puutetta. Lauantaina leivottiin sitruunan makuisia halloween kuppikakkuja. Tein niistä oranssi-mustan värisiä. Poika halusi auttaa, joten hän sai voidella silikonimuotit vaikkei ne oikeastaan voitelua olisi tarvinnutkaan. Käytin leivonnassa stevia sokeria ja taas sain todeta, että se ei ole oikein hyvä ainakaan tälläiseen leivontaan. Kuppikakuista ei tule kuohkeita vaan kovia :/ Illalla tein kuppikakkuihin koristeet sokerimassasta. Kummituksia, hämähäkkejä, kurpitsoja ja hautoja. Sunnuntaina leivoin mansikka kuppikakkuja jossa päällä mansikka kuorrute ja turkinpippuri rouhetta. Yhdistelmä oli ihan ok, mutta ei minusta mitenkään erityisen hyvä. Illalla käytiin koko perheen voimin amarillossa syömässä (+Riikka). Riikka lopetti lihattoman lokakuunsa tuohon ja otti ripsejä. Ei se parista päivästä kiinni ole!

Eilen olin Riikan kanssa rauman sairaalalla vartalon TT-kuvassa. Ensiviikolla mulla on lääkäriaika niin kuulee missä mennään nyt tämän syövän kanssa. Mua vähän jännittää ja hirvittää mitä se mun maksa sanoo kun viimeksikin oli noussut se maksa-alat arvo. Mua on myös väsyttänyt ehkä vähän enemmän. Uni maistuis entistä paremmin. Olen nyt koittanut kovasti juoda sitruunavettä ja havupuu-uutetta joka päivä. Muutenkin koittanut syödä terveellisemmin ja enemmän vihanneksia. Ne kun ovat vielä ksiken lisäksi hyviä :) Kuvauksen jälkeen käytiin syömässä lounas salaatit cafe salissa.

Mies palasi töihin pitkän sairausloman jälkeen. Yövuoroviikolle suoraan. Tietää lapsille pitkiä hoitopäiviä :( Vähän käy sääliksi niitä meidän pikku murmeleita! Onneksi ei ihan koko viikkoa joudu olemaan pitkiä päiviä kun Riikka oli tässä meidän kanssa yhden yön. Tänään kuitenkin lapset vain piipahtaa kotona ja joutuvat takaisin päiväkotiin :( No onneksi viikonlopusta on tulossa lapsille mukava. Ei siitä sen enempää vielä.

Sokerilakko on mennyt ihan ok. Makeutusaineilla varustettua herkkua olen syönyt. Stevia salmiakkia ja eilen makeutettua suklaata. Taisin kylläkin saada siitä suklaasta maha vaivoja :/ Hyvälle se maistui kuitenkin ja enemmän salmiakki addiktina se stevia salmiakki on ihan sairaan hyvää!

Halloween cupcake.
Mansikka-turkinpippuri cupcake.
Lohi, oliivi, leipäjuusto salaatti. NAM!
Stevia salmiakki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti