keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Herkuttelua ja shoppailua

Kävin maanantaina hammaslääkärissä. Multa paikattiin kaksi reikää ja korjattiin yksi lohjennut hammas. Kaikki tämä tehtiin ilman puudutusta! Reijät oli niin pieniä, ettei ne ollut edes vaivanneet, joten ei niitä tarvinnut niin kauheasti poratakaan. Tämän jälkeen käytiin syöpäyhdistyksen toimistolla Riikan kanssa. Saatiin vähän infoa heidän kerhoistaan ja tapahtumistaan. Sen jälkeen mentiinkin koko perheen voimin amarilloon syömään. Otettiin kaikki burgerit ja tottakai oli hyvää! :) Kotiin kun päästiin niin miesväki lähti käymään turussa ja me jäimme tyttöjen kesken kotiin. Katsottiin 8 pallo leffa, oli ihan hyvä mun mielestä :) Käytiin myös saunassa tyttöjen kesken. Pojat kotiutuikin myöhään turusta.

Tiistaina käytiin Riikan kanssa etappi 22:ssa tilaamassa ruokia perjantaista tyttöjen iltaa varten ja jotain ruokaa mitä voi laittaa pakkaseen. En usko, että ketään jää perjantaina nälkäiseksi! Nam mitä ruokaa luvassa ;) Siitä sitten suunnattiin shoppailemaan. Etsittiin mulle syyskamppeita. Käytiin lindex:llä, seppälässä, marilyni:llä. Lindex:ltä mukaan lähti kaksi huivia, seppälästä pojalle huppari ja tytölle kisu kypärämyssy sekä itselle alusvaatteet ja bontso. Takki löytyi marilyn:ltä. Takki oli pirun kallis, mutta onpa nyt sitten sellainen takki mikä menee myös talven! Käytiin vielä pikaisesti syömässä amarillossa. Oli vähän tiukka aikataulu kun Riikalla oli vielä ilta koulua, mutta ei sentään ahmimaan jouduttu. Riikalla alkoi lihaton lokakuu ja hän tilasi kasvisburgerin ja kuinka ollakkaan pihvi oli käräytetty oikein kunnolla. Vitsi mikä mäihä. No, Riikka sai siitä korvauksen! Tällä viikolla on kyllä tullut paljon herkuteltua eikä loppua näy :D

Illalla miestäni haastateltiin MeNaiset lehteen puhelimitse. Myös minua haastateltiin, mutta hieman lyhemmin. Juttu kertoo miehistä joiden puoliso joko sairastaa tai on sairastanut rintasyövän. Tänään meitä käytiin kuvaamassa juttua varten. Huomenna pitäisi tulla s-postiin vedos jutusta ja kuva joka päätyy lehteen. Innolla odottaen ensi viikon lehteä :)

Huomen illalla on syöpäyhdistyksen vesijumppa, JEE!! Olen odottanut sitä koko viikon!!

Uuvatti iha itte :D
Nam, burger!
Pari huivia ja bontso.
Huppari ja kisu pipo.
Syys/talvitakki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti