sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonloppu

Lauantai aamuna olisi maistunut uni pidempäänkin vaikka heräsinkin jo yhdeksältä. Riikka oli noussut lasten kanssa kahdeksan aikaan. Minulla meni kylläkin nukkumaanmeno aika myöhään edeltävänä iltana kun yhtäkkiä muistin, että lääkkeet pitää jakaa dosettiin. 

Ulkoiltiin lasten kanssa pariinkin otteeseen. Ennen lounasta ja ennen päivällistä. Maistui ruokakin paremmin kaikille kun ensin ulkoilee. Oltaisiin muuten ehkä lähdetty jonnekin liikekannalle, mutta mies oli ottanut lasten penkit mukaansa viikonloppureissulle. Keskuspuistossa olisi ollut lastentapahtuma. No, saatiin me se aika sitten muutenkin kulutettua. Leivottiin nimittäin taikataikinaa ja maalattiin niitä. Tyttö kylläkin tuppasi vähän maistelemasn tätä taikinaa vaikkei se hyvää ollutkaan ja sylki sen pois. Valmiita teoksiakin on hieman maisteltu kun ei pieni ymmärrä, ettei niitä kuulu oikeasti syödä :D Käytiin vielä illan ratoksi saunassa ja lapset sai angry birds namia saunan jälkeen. Voi sitä sokerihumalan määrää! Aijemmin päivällä tehty majakin sai loppunsa siinä vauhdissa :D 

Tänä aamuna heräsinkin vähän yli kahdeksan. Yleensähän minulla on kello soittamassa seitsemältä ja otan silloin ekat lääkkeet. Nyt olin unohtanut laittaa kellon soimaan, joten otin kaikki lääkkeet kerralla. 

Iltapäivällä lähdin pojan ja vanhempieni kanssa uimahalliin. Poika olikin koko aamun hollannut, että koska pääsee uimaan. Alkuun poika taas arasteli, mutta lopuksi mentiin jo lastenaltaassa syvässä päässä kovaa vauhtia. Kerran poika meni vesiliukumäestäkin mummin kanssa :) Lopuksi kun olimme pesulla naistenpuolella äitini kanssa (poika siis isäni kanssa miesten puolella) niin poika pölähti paikalle ja iloisesti totesi, että "kato, mä löysin teidät" :D Joku nainen osasi sanoa meille, että poika oli tullut naistenpuolelle suljetun höyrysaunan kautta. Ei muutakuin äitini pisti pyyhkeen ylleen ja lähti viemään poikaa jollekin henkilökunnalle, että voivat palauttaa pojan takaisin miestenpuolelle. Ei ollut oikein ukki skarppina pojan kanssa! No, loppu hyvin, kaikki hyvin :) Pääasia, että oli kivaa! Tyttö ei päässyt tällä kertaa mukaan palaneen kätensä takia. Ensi kerralla sitten.

Kotiinpäästyämme koitin ottaa tirsat, muttei siitä oikein mitään tullut, joten rupesin leipomaan. Leivoin sitruuna suklaa muffineja mihin tein myöhemmin illalla sekä suklaa, että sitruuna kreemin. Hyvää tuli! :)

Lääkkeitä ja vitamiineja jonkinverran.
Maja.
Sain tytöltä kukkia♥
Meidän taikataikina tuotokset.
Cupcakes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti