torstai 19. syyskuuta 2013

Shoppailua ja jumppailua

Kävin eilen pojan kanssa hammaslääkärissä. Paras ystäväni oli mukana. Poika vastaili reippaasti hammaslääkärin kysymyksiin ja kun oli aika näyttää hampaita niin suu aukesi jo ennenkuin lääkäri ehti pyytää avaamaan suuta :) Palkinnoksi poika sai uuden hammasharjan ja tarran. Oli tosi kiva juttu, että pystyin hoitamaan tälläisen asian miehen puolesta vaikka apua pitikin olla mukana. Tulee edes vähän hyödyllinen olo.

Hammaslääkäri käynnin jälkeen palautettiin poika päiväkotiin ja suunnattiin ystäväni kanssa kaupunkiin ja cafe saliin salaatille. Siellä on jo pienikin salaatti hyvin täyttävä. Otin siis sellaisen ja lisukkeeksi oliivia, aurinkokuivattua tomaattia ja chili kanaa. Oli erittäin hyvää! :) Tämän jälkeen lähdettiin metsästämään minulle uusia uikkareita. Kävimme vanhassa Raumassa trikoo asussa. Siellä kävikin hyvä mäihä! Kokeilin muutamaa uikkaria kunnes ystäväni bongasi yhdet edullisemmat uikkarit, jotka sattuikin olemaan juuri passelit! Ne maksoi vain 20€ kun taas ne muut joita kokeilin oli tyyliin 80€ ja yli! Käytiin myös prismassa mistä ystäväni osti minulle kiroileva siili paidan, itselleen paidan, pojalleni angry birds paidan ja minulle alusvaatteita. Piipahdettiin myös kultasepänliikkeessä samalla ja pistettiin ystäväriipus tilaukseen kaiverruksineen. Siitä mentiin vielä citymarkettiin ruokaostoksille ja mieheni haki meidät siitä. Kyllä maistui illalla uni ja poikkeuksellisesti heräsinkin ekan kerran vasta klo.6.30 kun normaalisti herään jo parin tunnin unien jälkeen.

Askarreltiin tänään aamupäivällä parhaan ystäväni kanssa sokerimassakukkia ja pari muutakin juttua taisi ystäväni väkertää :) Illalla mentiin syöpäyhdistyksen järjestämään vesijumppaan mitä varten uikkaritkin käytiin ostamassa. Oli kyllä tosi kiva jumppa! Saas nähdä onko huomenna paikat kipeänä. Ainakin yritin tehdä täysillä mukana! Ensi viikolla mennään ehdottomasti uudelleen! Olisi niin kiva kun kunto vähän tästä kohenisi ja jalkalihakset on aika surkastuneet, joten ne saisi vahvistua. Liikunnasta tulee tosi hyvä fiilis ja se onkin yksi asia mitä olen kaivannut. Mietittiin mikä voisi olla hyvä liikuntamuoto minulle ja kuinka ystäväni sattukin bongaamaan tämän jumpan satakunnan syöpäyhdistyksen sivuilta kun oli ollut puhetta, että vesijumppa saattaisi olla hyvä kun vedessä on helppo liikkua. Mikä muu mahtaisi olla minulle sopiva liikuntamuoto? Ehkä tyydyn nyt käymään tuolla sen kerran viikossa ja katsoo sitten, että mitä kun kunto vähän kohoaa. Tuo selkärangan kunto vaan laittaa omat vaatimuksensa peliin. Selkärangassa siis useampi nikama painuneina kasaan, jotka myös tuottavat kipua. Nytkin otin ennen jumppaa särkylääkettä lisää, muuten olisi ollut tuskaisempaa.

Poika hammaslääkärituolissa.
Mun pieni herkkusalaatti. NAM!
Käytiin abc:llä juomassa hyvää päivää juomat. Tällä kertaa jouduin tyytymään sitruunan makuun lempparini mangon sijasta.
Mieheni vitsaili matkalla kaupunkiin, että ostakaa sulle sellainen pinkki pallo uikkari missä on röyhelöt vyötäröllä. No olihan siis pakko ottaa kuva kun bongattiin nämä! :D
Minun ja ystäväni tekeleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti