perjantai 27. syyskuuta 2013

Niin mukavia kuin vähemmän mukaviakin kuulumisia

Keskiviikko aamuna päätinkin lähteä miehen mukaan kaupunkiin kun hän lähti viemään lapsia päiväkotiin. Käytiin ihan muuten vaan lidl:ssä katselemassa olisiko siellä mitään ostamisen arvoista. Tavaraa ei lähtenyt mukaan, mutta ruokatavaraa kylläkin ja tietysti piti ostaa myös uunituoretta leipää! Kotimatkalla poikettiin miehen isovanhempien luona kahvilla.

Äitini ja isoveljeni tulivat illalla kyläilemään. Isoveljeni toi pojalle myöhästyneen synttärilahjan kun ei flunssaltaan päässyt pojan synttärijuhliin. Poika sai piirustustaulun missä on myös erimuotoisia mangneetteja millä pystyy tekemään kuvioita. Se onkin ollut suuressa suosiossa molempien lasten kesken. Tyttö tykkää ottaa kaikki mangneetit irti ja sitten sovittaa ne takaisin omille paikoilleen. Saattaa tehdä sitä vaikka kuinkamonta kertaa peräkanaa :D

Illalla kävikin vähän inhottavampi juttu. Juuri vähän ennen nukkumasnmenoa tyttö pisti kätensä kuumaan takan luukkuun :( Pistin käden heti juoksevan kylmän veden alle ja koitettiin pitää siinä jääpalaa mikä on paperin sisässä, mutta komea vesikello kämmeneen tuli. Pistettiin tytölle myös suppo kipua helpottamaan. Eihän siitä nukkumisesta tietysti meinannut tulla mitään vaikka oli ihan poikki. Viimein kuitenkin nukahti isän syliin. Näköjään täytyy oppia sekin kantapään kautta samoin kuin isoveljensä aikoinaan. Niin nopeita nuo naperot, ettei siinä ehdi mitään tehdä kun vahinko on jo käynyt.

Torstaina miehen mukana tuli munkki lähetys. Mieheni oli saanut ison läjän munkkeja isovanhempiensa naapurilta. Osan jätin syötäväksi ja osan pistin pakkaseen. Tokihan siitä oli pakko maistaa heti yksi :)

Illalla menimme pojan vanhempainiltaan. Siellä käytiin läpi mistä heidän viikkonsa koostuu ja vähän mitä tapoja/sääntöjä heillä on. Poika sai kehuja. Oikein reipas poika, mutta kyllähän me se jo tiedettiin :) Tyttökin sai samalla kehuja. On meillä reippaat ja kiltit lapset! ♥

Tänä aamuna nousinkin ylös jo seitsemältä ja herätin muut vähän jälkeen. Ihan vaan sen takia aikainen herätys, että saatiin vietyä lapset hoitoon ja suoraan aamiaispöytään ja sen takia, että miehellä oli niin ohjelmantäyteinen päivä, että piti herätä varhain. Suunnattiinkin päiväkodilta suoraan ruokakauppaan. Kuinka sattuikin sellainen kassa kohdalle, että kone alkoi jumittaa. Jouduttiin odottamaan kun kassan täti taisteli edellä olevan asiakkaan kortin kanssa. No, sama taistelu jatkui meidän kohdalla ja hän joutuikin ajamaan koneen alas ennenkuin sai sen toimimaan. Jälleen siis jouduimme odottamaan. Hyvitykseksi odottamisesta saimme kahvilipun. Siis kaksi ihmistä ja saimme yhden kahvilipun! Minun mielestäni olisi kuulunut antaa meille molemmille oma kahvilippu. Kyseinen kauppa tuskin siinä mitään menettäisi. Samalla käytiin postissa hakemassa uusi tilaamani digiboxi kun vanha boxi alkoi vahvasti näyttää leviämisen merkkejä.

Illalla lähdin vesijumppaan ystäväni Riikan kanssa. Oli "pakko" mennä tänään kun ei päästy eiliseen syöpäyhdistyksen jumppaan vanhempainillan takia. Oli mukavampi jumppa kuin maanantainen :)

Pojan saama piirustustaulu.
Nam, munkkeja :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti