lauantai 7. syyskuuta 2013

Autolla ajoa ja leffaa

Ajoin autoa ekan kerran sitten tammikuun, jolloin olin kuskina kaverin synttäreillä. Autossa oli ainakin ilmastointi kohdillaan nimittäin miehellä kävi pikku vahinko ennen tuota minun reisssuani. Pääsin juuri ulos pellon reunalle aikomuksena liftata kyytiin kun näin miehen tulevan patrollin kanssa komeassa sivuluisussa ja sitten tökkäsi uraan ja maasturi kyljelleen. Ihan pikkuisen pelästyin, että nyt sattui, mutta onneksi selvittiin pienillä ruhjeilla! Auto tosin kärsi hieman enemmän. Toinen kylki melkein koko matkalta rutussa ja katto solmussa, minkä seurauksena tuulilasi lähti irti ja siitä siis hyvä ilmastointi :D

Tänään oltiin ystävän kanssa amarillossa syömässä. Siellä on burger viikot, joten valitsin burgerin ruuaksi :) On ne annokset vaan niin isoja, että ei niitä kyllä jaksa millään syödä loppuun, aina jää ranskiksia syömättä vaikka kuinka tekis mieli syödä niin maha ei vedä. Ruokailun jälkeen käytiin lähikaupassa hakemassa vähän leffa mässyä ja juotavaa (vaikka mahat olikin täynnä). Eipä sitä sitten tullutkaan leffassa montaa namia syötyä kun ei vaan jaksanut.
Oltiin katsomassa Peter Franzenin leffaa tumman veden päällä. Leffa oli mielestäni hyvä. Kirja luultavasti parempi. Voin suositella katsomaan leffan! Ystäväni pääsi leffaan ilmaiseksi, koska oli minun saattajani (olimme siis pyörätuolilla liikkeellä). Tapasimme leffateatterin ulkopuolella kaveripariskunnan ja menimme yhdessä heidän kanssan :)

1 kommentti:

  1. Ihanaa kuulla että nautit ajelusta! Ja oli kyllä hyvä elokuva! :-) Ja vitsi miten hyvännäkönen hamppari, nam!

    VastaaPoista