torstai 12. syyskuuta 2013

Reissaamista

Oltiin eilen potilasasiamiehen juttusilla (viimein). Tehtiin siellä tädin kanssa yhdessä vahinkoilmoitus, jotta siitä varmasti tulee oikeanlainen. Päätöksen tulemisessa menee 4-6kk, jonka jälkeen voi tehdä yksityiskohtaisemman valituksen kuvien kera. Saatiin myös sellainen muistutuslomake millä voidaan valittaa saamastani kohtelusta. Sen vastauksen saamisessa ei pitäisi mennä kuukautta kauempaa.

Tänään tuli lähdettyä extemporee parin ystävän kanssa raisioon. Käytiin ihan vaan myllyssä arnoldsissa syömässä. Söin bbq bagelin ja jälkkäriksi frozen yogurth:n, koska en ollut ennen maistanut sellaista. Oli kyllä hyvää, molemmat! Siinä samassa tuli nähtyä myös isoveljeä! Käytiin vielä H&M:llä ostoksilla. Sieltä ei kylläkään tullut mukaan kuin yksi röyhelömekko tyttärelle. Valikoimasta ei löytynyt valkoista toppaliiviä, muuten varmaan sellainen olisi lähtenyt mukaan.

Illalla oli vielä ohjelmassa tyttären vanhempainilta. Katsottiin videota lasten päivän puuhista ja hoitotädit kertoivat millainen tyypillinen viikko päiväkodissa on. Nämä on mielestäni hienoja hetkiä. Nähdä mitä ne lapset puuhaa kun itse ei ole paikalla. Ei tiedä kuinkamonta näitä vanhempainiltoja ehdin nähdä. 

Aika paljon on taas väsyttänyt sytojen jälkeen, mutta se on ihan normaalia. Tulee kyllä nukuttua yötkn sikeämmin mikä on vain plussaa. Nukun kyllä yleensä hyvin, ettei ole ollut ongelmaa sen suhteen normaalistikkaan. Öisin herään vessaan vähintään pari kertaa. Vakio on, että herään ekan kerran aina klo.2-3 aikaan. Aamulla herään klo.7 ottamaan vitamiinit ja vatsansuojalääkkeen, jotta se ehtii vaikuttaa ennen kipulääkkeiden ottoa. Kahdeksan aikaan on aamulääkkeiden otto ja napapiikin laitto. Sen jälkeen voi vielä nukkua, jos nukuttaa (jos lapset ei ole kotona). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti