tiistai 24. syyskuuta 2013

Puuhan täytteinen alkuviikko

Heräsin aamuyöllä selkäkipuun ja oli pakko hakea kipulääkettä :/ Maanantai aamuna kotisairaala tuli taas ajoissa ottamaan verikokeet. Eipä siinä sitten kauaa oltukaan Riikan kanssa kun lähdettiin uimahallille ja vesijumppaan. Tämä oli nyt sellainen "normi" jumppa, joten oli vähän rankempi kuin torstainen syöpäyhdistyksen jumppa. Kiertoliikkeitä oli aika paljon mikä ei tee hyvää selälle. Joitain liikkeitä teinkin vähän soveltaen tai jätin tekemättä, jos teki pahaa selälle. Jokatapauksessa hyvä fiilis siitä tulee kun harrastaa liikuntaa! :) Sen verran vei mehuja tuo aamuinen jumppa, että otin kahdet tirsat päivän aikana, mutta silti maistui hyvin uni yölläkin.

Tänä aamuna nousinkin ylös klo.7.00 kun taksi tuli hakemaan klo.8.00 poriin ja sytostaattiin taas. Maksa-arvo olikin taas laskenut hieman mikä on tosi hieno juttu! Viime viikolla se oli 360 ja nyt 289! :) Hoito sujui taas mutkitta. Eväänä minulla oli mukana nektariini (mihin olen nyt hurahtanut, ovat hyvä ja kevyt välipala/jälkkäri) ja paussin kaurapatukka. Meillähän tuolla saa leipää, mehukeittoa ja mehua, jos haluaa. Senkun hakee sieltä jääkaapista tai pyytää hoitajaa tuomaan. Ei eväitä tarjotakaan ihan jokapuolella.

Kotiinpäästyä otin puolentoistatunnin tirsat ja sen jälkeen lähdettiin miehen kanssa kaupasta hakemaan evästä ja hakemaan lapset päiväkodista. Siitä suuntasimme mökille grillailemaan nuotion ääreen. Myös miehen isä sekä miehen isän äiti tulivat sinne. Makkarat maistui niin lapsille kuin aikuisillekin. Jälkkäriksi lapset söi vähän namia ja joivat vauhtihirmun trippi mehua. Oli todella mukava reissu perheen kanssa ♥ Kiva kun olen nyt siinä kunnossa, että jaksan tehdä asioita perheeni kanssa! Retken jälkeen käytiinkin vielä saunassa ♥

Makkarat paistumassa.
Uimamonttu mitä mies oli tyhjentämässä koko viime viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti