keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Elämän muutoksia

Perjantaina käytiin hakemassa mun uuteen asuntoon avaimet ja samalla mieheni ja lapseni näki asunnon ekaa kertaa. Poika olisi ollut heti jäämässä sinne, mutta toppuuteltiin, että ei nyt ihan vielä voi.

Lauantaina meillä oli ihan uusi hoitaja MLL:tä. Ihan mukava! Suunnilleen samanikäinen kuin me eli kolmissakympissä. Lapset tykkäsi hänestä ja tulivat tosi hyvin toimeen. Musta jopa paremmin kuin pari kertaa meillä ollen Minnan kanssa.
Veljeni tuli hakemaan mua ennen neljää. Nähtiin Riikka ja Riikan ex amarillon luona. Riikan ex siis majailee nyt vähän aikaa hänen luonaan. Amarilllo oli ihan tupaten täynnä, joten meidät laitettiin baarin puolelle syömään. Siellä ei kyllä ollut meidän lisäksi kuin pari ihmistä ja pyydettiin musiikkiakin vähän pienemmälle, että pystyi juttelemaan. Siitä mentiin leffaan katsomaan nälkäpelin kakkos osan. Riikan ex oli kattonut ekan osan edeltävänä iltana, ettei olisi ihan pihalla. Veljeni ei ollut nähnyt ekaa osaa, mutta onneksi siinä pysyy aika hyvin kärryillä mikä juttu on vaikkei olis ekaa osaa nähnytkään. Koko porukka tuli saattamaan mua kotiin leffaan jälkeen. Tuli siinä sitten idea, että kun sunnuntaisin ei yleensä ole mitään tekemistä kuten ei nytkään niin voisi sunnuntaina pakata ja viedä huonekaluja kämpille. Niinpä veljeni jäi yöksi Riikan luo.

Sunnuntaina sitten äiti, isä, Riikka ja veljeni tuli meille puolenpäivänaikaan. Mieheni kävi ennen sitä hakemassa yhden tv-tason. Miehet roudasi sohvan peräkärryyn sillävälin kun me muut tehtiin muita pakkaushommia. Pakkaamisessa meni n.3h. Eli aika nopsaa saatiin. Ei mulla ollutkaan tarkotus ottaa älyttömästi kamaa mukaan. Kaikki tarpeellisemmat. Samalla vaivalla sitten tuotiin mun sänkykin ja näin sitä oltiin extemporee muutettu uuten asuntoon. Mun ei tarvinnut tuoda omia kalusteita juuri kun kämppä oli kalustettu ja sain päättää mitä huonekaluja haluan pitää. Ainiin, sain ystävältä valkoisen hienon vitriinikaapin ilmatteeksi kun se oli hänelle tarpeeton :) Kiitos siitä!

Veljeni jäi vielä toiseksikin yöksi. Lähdettiin nimittäin maanantaina turkuun ikeaan ja veljeni asuu turussa eli jäi kotiin samaa matkaa. Toinen ystävä tuli kuskiksi ja avuksi myös ikeaan veljeni lisäksi. Riikka nyt tottakai oli mukana. Ensin pysähdyttiin myllyssä body shopissa käymässä kun mulla oli vartalovoide ja öljy loppu. Ostin molempia shean tuoksuisia. Nyt olis tietty ollut kaikkia joulu tuoksuja, mutta ei oikein iskenyt. Siitä mentiin suoraan ikeaan.  Ei oltaisi selvitty siitä reissusta ilman veljeni apua. Tuli sieltä mukaan vaikka mitä! Huonekaluja, tekstiilejä ja keittiö kampetta. Pitihän sitä käydä tietysti syömässä ikean lihapullatkin! Veljeni ja ystäväni sai nipin napin mahtumaan kaikki kamat volvon takakoppaan, mutta mahduttiin kuitenkin kaikki :D Kotona oltiin aika myöhään ja Riikka vielä kokosi kaikki huonekalut ja minä pistin keittiökamppeita pois kun tiedettiin, että lapset tulee seuraavana päivänä niin ovat kamat pois konteista. Pääsin nukkumaan kahden aikaa. Olin ihan väsy, mutta silti en oikein saanut nukuttua.

Tiistaina lapset oli tässä iltapäivällä muutaman tunnin kuten myös tänään. Kävin tänään ystävän avustuksella ostamassa lisää tarpeellista kamaa, mutta rahat loppui ikäänkuin kesken niin piti karsia osa pois. Ostin myös valkoisen joulukuusen ja siihen punaiset pallot. Lapset sai ripustaa pallot paikoilleen :) Tyttären synttärilahjat tuli ostettua samalla. Huomenna pitää ne pakata kuten myös tehdä sokerimassasta kakkua varten late lampaan pää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti