lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä ♥

Ystävänpäivä meni lähinnä vieraita vastaanottaessa :) Ei sen puoleen. Ei niitä ihmisiä niin paljon tullut, eikä kovin montaa kutsutukkaan. Ainoastaan ne tärkeimmät ja ne jotka käy tässä jelppimässä. Riikka ja isoveljeni kävi kaupungissa aamupäivällä. Kävivät ostamassa pastaväriä kuppikakkuja varten. Yllätykseksi Riikka oli ostanut mulle ystävänpäivä lahjaksi monitoimikoneen! :o En ihan odottanut niin kallista lahjaa! Ehkä päästään sitä testailemaan tässä joku päivä :) Muilta sain tuuletin kukan, leivonta tarvikkeita, karkkia ja tyttäreltäni itse koristellun tuikkukipan ♥

Minä koristelin meidän valkosuklaa-mango juustokakut sillävälin valmiiksi kun toiset oli poissa. Edellis iltana olin pyytänyt josko kotisairaalasta tulisivat kuuntelemaan minun keuhkoni kun on sieltä kuulunut hieman krahinaa. Kotisairaala tuli juuri kun olin saamassa kakkujen koristelut valmiiksi. Kuulemma pientä krahinaa kuului vasemmasta keuhkosta, mutta ei mitään huolestuttavaa ja jos olo muuttuu huonompaan niin heti päivystykseen.

Yritin tehdä kuppikakkuihin kuorrutteen jostain valmis pussista, mutta se vaan jäi löysäksi vaikka pistin siihen vähemmän nestettäkin kun ohjeessa oli ja lisäsin tomusokeria. Todettuani sen olevan liian löysää yritin tehdä voista, nesteestä ja tomusokerista uuden kuorrutteen. Jostain syystä se herottui. Ilmeisesti voin olisi pitänyt olla huoneenlämpöistä. No jokatapauksessa tuli ryssittyä se osuus ja minuakos se otti kupoliin! Ottaa vieläkin :D Perfektionistin vikaa kun mussa on :D

Vieraat tuli kahden maissa tai vähän jälkeenkin. Kaikille maistui herkut. Riikan äiti oli tehnyt ihanaa fetapiirakkaa meidän herkkujen lisäksi. Meillä oli kaffettelun lisäksi ohjelmassa ongintaa :) Se on suurimmalle osalle ihmisistä tuttua puuhaa lapsuudesta. Yksi ystävä ei ollut koskaan ennen onkinut. Hän sai onkia minunkin puolestani :) Onginnasta kaikki sai karkki säkit missä oli kaikkea pientä. Karkkiaski, muumi suklaa rahoja, angry birds tikkari ja irtonamia mitä saatiin haalittua edeltävänä päivänä abeilta.

Ex mieheni ja lapset tulivat hieman myöhemmin. Lapsetkin saivat onkia. Poika oli ensin, että ei hän tule, mutta onki kuitenkin kun tytär onki ensin ja hän huomasi, että sieltä voikin tulla jotain kivaa :) Ei sen tarvitse ollakaan mitään sen ihmeempää, että saa muut ilahdettua! Lapset ja ex olivatkin tässä koko illan. Ihan kivaa, että hekin joskus käy täällä kylässä! Lapset halusivat kovasti leikkiä enon kanssa. Sain minäkin sentään vähän huomiota :)

Kaikenkaikkiaan mukava päivä vaikka kyllä illalla ramasi! Tulipa helposti uni silmään ja uni maittoi!

Valkosuklaa-mangojuustokakku
Toinen samanmoinen
Tyttären tekemä tuikkukippa ja kukka tuuletin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti