sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vappu ja kuvaukset

Oltiin äidin kanssa vappuna kaupungissa katsomassa moottoripyöräkulkuetta ja musiikkikulkuetta. Pari ystävääkin liittyi seuraan. Tuuli oli kylmä, mutta muuten keli hyvä. Moni jätti menemättä epävakaisen sään vuoksi. Kuten lasten piti olla siellä, mutta lapset olivatkin sitten täällä minun luonani paraatin jälkeen vähän aikaa. Kuinka ollakkaan tyttärelle pukkasi lämpöä. On hassua miten voikaan olla sellainen tuuri. Miksi aina silloin jonkikumpi kipeytyy kun ovat täällä? Äitini vaan kokeili, että tytär tuntuu lämplmältä. Tytär otti tirsatkin, mutta lämpö vaan nousi. Suppoa laittamalla saatiin lämpö laskuun. Loppuilta menikin sitten ihan normaalisti. Lapsetkin lähti kotiin ihan kiltisti ilman kitinöitä. Kyselin tyttären vointia seuraavana päivänä ja ei kuulemma ollut enää kuumetta. Tiedä sitten mikä oli kun ei kellekkään muulle onneksi mitään tullut. Illalla myöhään kävi yksi ystävä pariskuntakin kylässä. Avattiin saamani kuohari pullo ja kilisteltiin :) Äitinikin tuli juuri sopivasti töistä ja ehti kilistellä! Juoma oli todella hyvää marjaisaa alkoholitonta rose viintä. Usein kun alkoholittomista saa päänsäryn ja ovat hirveää litkua. Tämä oli kyllä poikkeus! 

Oltiin brunssilla cafe salissa äitini ja Riikan äidin kanssa viikonloppuna. Sitä kun oli suunniteltu jo tovi, että mennään. Harmi vaan, että jalkani on tätä nykyä siinä kunnossa, että en pääse edes yhtä askelmaa kulkrmaan, eikä siellä ole luiskaa :( Voisi lsittaa s-postia ja toivoa moista sinne. No, mepä sitten söimme brunssin siellä ulkona terassilla. Aurinko paistoi eikä tuullut mitään mahdottomasti, joten mikäs siinä :) Sen jälkeen piipahdettiin cittariin ostamaan mulle suuremmat Reinot, jotka ei kiristä kun jalat on jatkuvasti turvoksissa. Samalla tuli piipahdettua kapphallissa katsomassa ale vaatteita ja ostamassa mulle uudet ritsikat mistä on ollut puhetta jo kauan.

Sitten olikin vuorossa kaverikuvaukset. Rakennettiin minun olkkariini pieni studio, laittauduttiin ja otettiin kaverikuvia! Oli tosi hauskaa! :D Otettiin yhteiskuvia ja kaikista yksilökuvia. Yksilökuvat oli lähinnä sellaista pelleilyä, mutta hauskaa :D Täytyy laittaa tännekin kun niitä saa. Äitinikin tuli paikalle niin saatiin otettua äiti tytär kuvia :) ♥ Mietin, että voisi tehdä kuvista taulun missä on yhteuskuva ja sitten kuvia missä on minä ja aina joku tytöistä mun kanssa. Voisi sitten vaikka erikseen laittaa mun ja äidin kuvan kehyksiin.

Jaa niin.. minun tukkani on nyt sitten alkanut varista sädetyksen jäljistä :( Noh, se on vaan tukkaa ja kesään ollaan menossa, joten kesä malli tukka ei kai haittaa. Saatiinpa ikuistettua nyt kaverikuvat tukka päässä! :) Kyllä se tukkakin taas alkaa kasvaa uudelleen. On varmaan taas aluksi outoa kun ei ole tukkaa, mutta mielummin sen ajan kokonaan pois kun katson sen harvenevan.

Isoveikan tekemiä munkkeja. Todella hyviä ja pehmoisia!
Valkosuklaakuorrutteella.
Brunssi
Rose zero
Riikka
Carita

Heidi
Ramona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti