maanantai 13. tammikuuta 2014

Lasten aikaa

Lapset tulivatkin luokseni jo keskiviikkona ja olivat perjantaihin asti. Heidän ei tarvinnut olla päiväkodissa yötä tai muutenkaan. Nämä yövuoroviikot tuntuvat olevan raskaampia, joten siksi järjestely niin, että niillä viikoilla lapset on ke-pe. Tässäpä olikin hulinaa koko illan ♥ Tytär oli saanut ilmeisesti kotisairaalasta sellaisen pikkuisen iv ruiskun ja sen kanssa vähän leikittiin. Pistettiin ruisku minun vesilasiini ja vedettiin se täyteen ja sitten ruiskutettiin suuhun :D Se tuntui olevan hauskaa. Tietysti kun äidin juomalaseihin ei saa koskea normaalisti. Katsottiin lastenohjelmia, leikittiin ja ajettiin rollalla :) Ihan normaalia touhuilua. Se on lapsista hirmu hauskaa kun pääsee rollaattorin kyytiin istumaan. Tietysti kun sekin on kiellettyä, että rollan kanssa ei leikitä. Siinä on käynyt lapsilla joka kerta joku vahinko kun ovat saaneet leikkiä sillä, niin on parempi kun se on kokonaan kielletty.

Torstaina lapset nukkuikin puoli ysiin asti eli aika hyvin. Riikka lähti aamupäivällä tyttären kanssa kävelylle, että minulle ja pojalle jäi kahdenkeskeistä aikaa. Pistin shrekin pyörimään ja torkahdin. Poika oli kiltisti leikkinyt autoilla sen aikaa kun minä vetelin sikeitä. Hän on niin kiltti ♥ Kovasti oli asiaa kun heräsin :) Hän mm. mainitsi, että hän on leikkinyt autoilla kun minä nukun. Riikka kun tuli kotiin niin he olivat käyneet kaupassa ja toi pojalle tuliaisiksi pikkuautoja. Poika ilahtui näistä tosi paljon! Myöhemmin iltapäivällä saatiinkiin kylään kaverini samanikäisen tyttärensä kanssa kuin mitä poikani on. Alkukankeuden jälkeen lapset rupesivat leikkimään keskenään. Tekipä Riikka meille välipalaksi lettujakin. Illalla vanhempani tulivat hetkeksi tähän lasten kanssa kun Riikka lähti kuntosalille. Sen jälkeen Riikan äiti tuli tähän. Illalla lapset kävi vielä kylvyssä ennen nukkumaanmenoa. Tytär ei olisi millään malttanut odottaa omaa vuoroaan kun ei näitä voi samaan aikaan tuonne laittaa. Siitä tulisi vaan sota. Poika pääsi tällä kerralla ensin kylpemään. Meillä on muuten otettu uusi rutiini. Nukkumaanmennessä luetaan iltasatu ja rauhoitutaan sen pariin. Ei katsella tabletila lastenohjelmia niinkuin ennnen.

Perjantai aamuna kotisairaala tuli n.klo.8.30 ottamaan minulta verikokeet. Lapset olivat heränneet juuri vähän ennen. Kotisairaala tuli sisään omalla avaimella tällä kertaa! Hyvä. Lapset vietiin päiväkotiin puolenpäivän jälkeen kun meillä oli tapaaminen sossun tädin ja vammais palvelupuolen tätien kanssa. Tapaamisen jälkeen Riikka lähti ex mieheni kanssa hakemaan lapsia ja käymään kaupassa. Samaa matkaa hän sai kyydin serkkunsa luo valmistelemaan serkun pojan synttärijuhlaa. En silti ollut iltaa kokonaan yksin vaan äitini tuli kylään ja ennenkuin äitini lähti niin Riikan äiti tuli tähän. Riikka pesi vielä illalla tyttären turvaistuimen päällisen kun se myytiin eteenpäin. Tyttärellä kun on käytössä jo turvavyöistuin. Noilla rahoilla tilasin tyttärelle uuden turvavyöistuimen jota voi käyttää kun joku muu hakee lapset autolla. Pojalle on olemassa koroke.

Kylläpä muuten tuli nukuttua seuraavat 3 yötä hyvin :) Huomasi, että lapset ovat olleet täällä ja imeneet kaikki mehut musta eli pojan sanoin he ovat juoneet kaikki äidin mehut :D

Lauantaina tytöt kävi kylässä ja sunnuntaina käytiin Riikan ja Riikan äidin kanssa raflassa syömässä ja katsomassa "ei kiitos"  leffateatterissa. Oli muuten tosi hyvä suomalainen elokuva! Voin suositella! Kertaakaan en ruvennut pilkkimään, ihme :D

Kaikki irti uudesta imurikopasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti