tiistai 15. huhtikuuta 2014

Syntymäpäivä

Vietettiin minun 27 vuotis syntymäpäivää. Se taitaakin olla viimeisin syntymäpäivä mitä vietetään. Riikka halusi kovasti tehdä mulle kivan syntymäpäivän sikäli tämä on viimeisin syntymäpäiväni. Hän halusi tehdä kaikki itse ja halusi, että kaikilla olisi kivaa. Riikka vaan oli lopen väsynyt niin hänestä niistä ei tullut täydelliset synttärit niinkun hän olisi halunnut. Musta taas oli tosi kivat synttärit! Kaikki oli niinkun pitikin. Vieraita tuli kahtena päivänä ja kaikki tärkeimmät! Sain synttärilahjaksi Riikalta mehulingon mistä tulee ihan ssiraan hyvä tuorepuristettua mehua!! Sen lisäksi sain, sauvasekoittimen, teepussi hyllykön, jotain kuuma lusikoita, game of thrones 3-kauden, ison tee kupin ja tassin (niin hieno, että meni koristeeeksi), body shop:n suihku geelin, hauskalla tekstillä oleva smoothie, tuikkukippoja, säästö "possun" ja kukkia. Siinä taisi olla nyt suurin osa. Tarjottaviksi tehtiin Riikan ja isoveljen kanssa yhdessä suolaisia kieppejä, kahta eri tuulihattua, suklaa-karpalo pipareita, bebe-leivoksia ja tietysti juustokakkua :)

Lapset oli tehneet mulle kortit päiväkodissa virallisena syntymäpäivänä ja ex-mies ja lapset piiipahti nopeasti tuomaan kortit mulle! ♥ :) Samoin Riikka oli yöllä väsännyt mulle mustikka-marenki juustokakun viralliseksi syntymäpäivä aamuksi ja ostanut ruusuja ♥

Bebe-leivoksia
Tarjottavat riitti nipin napin :)
Mehulinko! NAM!
Ylhäällä Waltsun tekemä kortti missä on kuulemma Äiti ja Waltsu. Alempi Veeran tekemä kortti mistä hän ei olisi luopunut millään :D
Riikan tekemä mustikka-marenki juustokakku. Oli TOSI hyvää!
Smoothie. More immunity than berlusconi.

3 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut sinulle Jenna! Riikka ja lapset tekivät sinulle aivan ihania yllätyksiä. <3 Löysin blogisi vasta tänään.

  Lämpimin terkuin Tokakertalainen Leena

  VastaaPoista
 2. Hirmuisen paljon synttärionnea Jenna! Hienoa että juhlapäiväsi oli onnistunut <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut myöhässä, kun löysin tänne vasta nyt! Ihania herkkuja olet päässyt juhlapäivänä nauttimaan.
  Toivottavasti vointisi on mahdollisimman hyvä ja jaksat nauttia aurinkoisista päivistä. Sulla on varmasti ollut ihan käsittämättömän rankkaa. Toivottavasti pystyt nauttimaan hyvistä hetkistä. Hieman lueskelin sun juttuja ja on huojentavaa kuulla, että sulla on apuvoimia helpottamassa arkea.
  Voimia ja mahdollisimman hyvää vointia!
  P.s. mä laitan linkin tästä blogiini. Mielelläni luen mitä sulle kuuluu, jos vain jaksat kirjoittaa.

  VastaaPoista